Dit evenement is al jaren een absolute topper. De Capri onderdelenmarkt van de Capri Freunde Dülmen' 89 is veel meer dan alleen een marktplaats voor onderdelen. Het evenement, dat van oudsher op de eerste zaterdag in mei wordt gehouden, was voor veel mensen ook het startschot van het nieuwe seizoen: de eerste reis na de winter en de eerste ontmoeting van het jaar met gelijkgestemden.
Het was dan ook triest nieuws toen de Capri Freunde Dülmen 49 eind december 2017 om gezondheidsredenen zowel de onderdelenmarkt als de bijeenkomst van dit jaar moest afzeggen. Maar kameraadschap is wanneer de kameraad iets bereikt. Verschillende vrienden van de Capri namen al snel contact op met Hubert Südfeld, een oerrock uit Dülmen, en boden hun hulp aan, en met hulp bedoelen we zeker geen "overname" of iets dergelijks! In Dülmen waren ze zeer tevreden met dit aanbod. Vooral toen de geografische buren van de Capri Club Westerholt zich kenbaar maakten. Beide clubs zijn altijd dicht bij elkaar geweest, niet in de laatste plaats omdat de ontmoetingsplekken van beide clubs "om de hoek"zijn.
Al snel werden alle noodzakelijke organisatorische vragen opgehelderd dus kon Dirk Zentara, voorzitter van de Capri Club Westerholt, medio januari aankondigen dat het team van het Ruhrgebied de onderdelenmarkt in naam van onze vrienden uit Dülmen zal organiseren.
De datum blijft ongewijzigd: Op zaterdag 5 mei vindt de onderdelenmarkt plaats tussen 10u en 16u. De locatie van het evenement is de zogenaamde "schroevendraaiershut" van de Capri Club Westerholt in Gelsenkirchen. Dit is gelegen in de wijk Bismarck, het exacte adres is: Ahlmannshof 50A. De Capri Club Deutschland zal ook ter plaatse aanwezig zijn met haar assortiment reserveonderdelen.
Al met al is dit een mooi voorbeeld van hoe het motto "Samen zijn we sterk" in de Capri wereld wordt beleefd.
Aanmeldingen voor leveranciers van onderdelen zijn mogelijk per mail naar dirk.zentara@freenet.de 
Ook kun je daar terecht voor alle verdere info.
Plaats van afspraak
Vereinsheim CC Westerholt e.V.
Ahlmannshof 50
45889 Gelsenkirchen
DUITSLAND
Onderdelenmarkt in Duitsland